Εταιρία:Ena Karo

Σαπούνι Προσώπου & Σώματος Cinderella 100γρ

5,00 

100% Natural σαπούνι με στάχτη που έχει την ιδιότητα να μαλακώνει το νερό, προσφέρει πλουσιότερο αφρό και μαζί με την κολοκύθα καταφέρνουν την απαραίτητη ήπια απολέπιση

Άμεσα διαθέσιμο

Κέρδισε 81 πόντους!
Κωδικός προϊόντος: EKSPSCI100 Κατηγορίες: , , , , , , , , ,

100% Natural σαπούνι για ήπια απολέπιση

H Cinderella είναι ένα σαπούνι με στάχτη και κολοκύθα. Η στάχτη έχοντας την ιδιότητα να μαλακώνει το νερό, προσφέρει πλουσιότερο αφρό και μαζί με την κολοκύθα καταφέρνουν την απαραίτητη ήπια απολέπιση που το πρόσωπο και το σώμα σας έχουν ανάγκη, αφήνοντάς το καθαρό & φρέσκο.

Η Cinderella έχει αρωματιστεί με το πολύτιμο αιθέριο έλαιο του γιασεμιού, πλούσιου σανταλόξυλου Δυτικών Ινδιών και του δροσερού πετίτ γκρέϊν.
Ακριβώς όπως τα παραμύθια.

Τα υπέροχα σαπούνια του Ένα Κάρο μας έρχονται απ’ το νησί της Τήνου…

Είναι χειροποίητα, 100% φυτικά, αρωματισμένα μόνο με αιθέρια έλαια, χωρίς συντηρητικά και συνθετικά αρώματα. Ανακαλύψτε το ιδανικό για εσάς, ώστε να επωφεληθείτε από τα μοναδικά συστατικά τους όπως το ελαιόλαδο, το αμυγδαλέλαιο, το βούτυρο καριτέ & βούτυρο κακάο, το βερυκοκέλαιο.

” Είμαστε φανατικά αντίθετοι με τα πειράματα στα ζώα, λατρεύουμε τις μέλισσες, ενώ προσπαθούμε να βρούμε τρόπους ώστε να περιορίσουμε στο ελάχιστο τη χρήση πλαστικού.
Θεωρούμε αυτόν ως τον καλύτερο τρόπο να παράγουμε τα προϊόντα μας και είμαστε σίγουροι ότι θα τα αγαπήσετε. Δοκιμάστε τα! ”

Πως γίνεται η παραγωγή…

Η παρασκευή τους γίνεται με τη λεγόμενη κρύα μέθοδο, η οποία επιτρέπει στις πρώτες ύλες να διατηρούν στο μέγιστο δυνατό τις ευεργετικές ιδιότητες των ελαίων και ευνοεί την παραγωγή γλυκερίνης, συστατικό που συνήθως αφαιρείται από τα σαπούνια του εμπορίου, για λόγους κέρδους.

Χαρακτηριστικά

  • 100%  Ένα Κάρο Natural σαπούνι για ήπια απολέπιση 100γρ.
  • Με στάχτη και κολοκύθα
  • Αιθέρια έλαια: γιασεμιού, πλούσιου σανταλόξυλου Δυτικών Ινδιών και πετίτ γκρέϊν.
  • Καθημερινή χρήση
  • 100% eco friendly, natural, vegan, no animal tested
  • Handmade / Χειροποίητο
  • Plastic Free περιτύλιγμα σαπουνιού
  • Δείτε τα υπόλοιπα αυτής της σειράς: Argy, Herby, Miss Rose, Cookie, Mpe e, Poppy, Barber’s, Bob, Felt

Τρόπος Χρήσης

Εφαρμόστε σε βρεγμένη επιδερμίδα ώστε να δημιουργηθεί πλούσιος αφρός. Ξεπλύνετε με νερο. Ιδανικό για πρόσωπο και σώμα.

Συστατικά

Ελαιόλαδο, λάδι καρύδας, καστορέλαιο, βούτυρο κακάο, αμυγδαλέλαιο. Αιθέρια έλαια πορτοκαλιού, petitgrain, γιασεμιού, Amyris, πατσουλί. Βιταμίνη Ε. Σκόνη γλυκιάς κολοκύθας, ενεργός άνθρακας, indigo.

Olea Europaea (Olive) oil, Cocos Nucifera (Coconut) oil, Aqua, Sodium Hydroxide*, Communis (Castor) seed oil, Theobroma Cacao Seed (Cocoa) butter, Prunus Amygdalus Dulcis (Almond) oil, Cucurbita Pepo (Pumpkin) Fruit Powder, Activated Charcoal, Indigofera Tinctoria (Indigo) leaf extract, Tocopherol, Sodium chloride (Salt), Citrus Aurantium Amara (Bitter Orange) Leaf Oil, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Peel Oil, Amyris Balsamifera (Amyris) Bark, Pogostemon Cablin (Patchouli) Oil, Jasminum Grandiflorum (Jasmin) Flower Oil, Limonene**, Linalool**, Geraniol**.

* Δεν παραμένει στο τελικό προϊόν.
** Φυσικά συστατικά αιθερίων ελαίων.

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχουν ακόμα κριτικές

Προσθέστε μια κριτική
Σαπούνι Προσώπου & Σώματος Cinderella 100γρ Σαπούνι Προσώπου & Σώματος Cinderella 100γρ
Αξιολόγηση*
0/5
* Απαιτείται αξιολόγηση
Η δικιά σου κριτική
* Απαιτείται αξιολόγηση
Όνομα
* Απαιτείται όνομα