Εταιρία:Ena Karo

Σαπούνι Προσώπου & Σώματος Barber’s 100γρ

5,00 

100% Natural σαπούνι με φρέσκια αλόη σε συνδυασμό με θρεπτικό βούτυρο κακάο, καστορέλαιο και πράσινη άργιλο, ιδανικό για το ξύρισμα και όλες τις επιδερμίδες

Άμεσα διαθέσιμο

Κέρδισε 81 πόντους!
Κωδικός προϊόντος: EKSPSBA100 Κατηγορίες: , , , , , , , ,

100% Natural σαπούνι με αλόη βέρα & βούτυρο κακάο

To Barber’s είναι ένα σαπούνι στο οποίο το νερό έχει μερικώς αντικατασταθεί από φρέσκια αλόη. Σε συνδυασμό με θρεπτικό βούτυρο κακάο και ενυδατικό καστορέλαιο αυτό το σαπούνι είναι ιδανικό για κάθε επιδερμίδα.  Προσθέτουμε σε όλα τα παραπάνω μια μικρή ποσότητα πράσινου άργιλου και έτσι το Barber’s αποτελεί ιδανική επιλογή για όσους θα ήθελαν να ξυριστούν με αυτό,  αφού το συστατικό αυτό βοηθά το ξυράφι να γλιστρά ευκολότερα στο δέρμα.
Με μοναδικό άρωμα από αγριοκυπάρισσο, γαρύφαλλο και πτι γκρέιν θα σας κάνουν να θέλετε να το χρησιμοποιήσετε ξανά και ξανά.

Τα υπέροχα σαπούνια του Ένα Κάρο μας έρχονται απ’ το νησί της Τήνου…

Είναι χειροποίητα, 100% φυτικά, αρωματισμένα μόνο με αιθέρια έλαια, χωρίς συντηρητικά και συνθετικά αρώματα. Ανακαλύψτε το ιδανικό για εσάς, ώστε να επωφεληθείτε από τα μοναδικά συστατικά τους όπως το ελαιόλαδο, το αμυγδαλέλαιο, το βούτυρο καριτέ & βούτυρο κακάο, το βερυκοκέλαιο.

” Είμαστε φανατικά αντίθετοι με τα πειράματα στα ζώα, λατρεύουμε τις μέλισσες, ενώ προσπαθούμε να βρούμε τρόπους ώστε να περιορίσουμε στο ελάχιστο τη χρήση πλαστικού.
Θεωρούμε αυτόν ως τον καλύτερο τρόπο να παράγουμε τα προϊόντα μας και είμαστε σίγουροι ότι θα τα αγαπήσετε. Δοκιμάστε τα! ”

Πως γίνεται η παραγωγή…

Η παρασκευή τους γίνεται με τη λεγόμενη κρύα μέθοδο, η οποία επιτρέπει στις πρώτες ύλες να διατηρούν στο μέγιστο δυνατό τις ευεργετικές ιδιότητες των ελαίων και ευνοεί την παραγωγή γλυκερίνης, συστατικό που συνήθως αφαιρείται από τα σαπούνια του εμπορίου, για λόγους κέρδους.

Χαρακτηριστικά

  • 100% Ένα Κάρο Natural σαπούνι με φυσικά αντιοξειδωτικά 90γρ.
  • Με αλόη βέρα, βούτυρο κακάο, καστορέλαιο και πράσινη άργιλος
  • Ιδανικό για όλες τις επιδερμίδες και για το ξύρισμα
  • Καθημερινή χρήση
  • 100% eco friendly, natural, no animal tested
  • Handmade / Χειροποίητο
  • Plastic Free περιτύλιγμα σαπουνιού
  • Δείτε τα υπόλοιπα αυτής της σειράς: Bob, Argy, Miss Rose, Cinderella, Cookie, Mpe e, Poppy

Τρόπος Χρήσης

Εφαρμόστε σε βρεγμένη επιδερμίδα ώστε να δημιουργηθεί πλούσιος αφρός. Ξεπλύνετε με νερό. Ιδανικό για πρόσωπο και σώμα.

Συστατικά

Ελαιόλαδο, λάδι καρύδας, καστορέλαιο, βούτυρο κακάο, αλόη βέρα. Αιθέρια έλαια άρκευθου, petitgrain, γαρύφαλλου, κέδρου. Βιταμίνη Ε. Πράσινη άργιλος.

Olea Europaea (Olive) oil, Cocos Nucifera (Coconut) oil, Sodium Hydroxide1, Aqua, Aloe barbadensis leaf juice, Theobroma Cacao Seed (Cocoa) butter, Communis (Castor) seed oil, Illite (Green Clay), Tocopherol, Sodium chloride (Salt), Citrus Aurantium Amara (BitterOrange) Leaf Oil, Juniperus Communis (Juniperberry) Fruit Oil, Eugenia Caryophyllus (Clove) Flower Oil, Cedrus atlantica (Cedarwood) Bark Oil, Eugenol**, Linalool**, Limonene**, Geraniol**.

*Δεν παραμένει στο τελικό προϊόν. **Φυσικά συστατικά αιθερίων ελαίων.

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχουν ακόμα κριτικές

Προσθέστε μια κριτική
Σαπούνι Προσώπου & Σώματος Barber's 100γρ Σαπούνι Προσώπου & Σώματος Barber's 100γρ
Αξιολόγηση*
0/5
* Απαιτείται αξιολόγηση
Η δικιά σου κριτική
* Απαιτείται αξιολόγηση
Όνομα
* Απαιτείται όνομα