Τρόποι Πληρωμής

Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, το ecognito.gr έχει ενσωματώσει πολλούς εναλλακτικούς τρόπους πληρωμής, τους οποίους μπορείτε να επιλέξετε για την πληρωμή των αγορών σας.

 • Αντικαταβολή
  Τα προϊόντα έρχονται στη διεύθυνσή σας με courier και εσείς πληρώνετε το αντίτιμο τη στιγμή της παραλαβής. Εξαιρούνται οι παραγγελίες που περιέχουν προϊόντα μεγάλου όγκου/βάρους και οι παραγγελίες με αξία μεγαλύτερη των 400€. Η υπηρεσία της αντικαταβολής χρεώνεται 3€ για παραγγελίες μέχρι 49€. Άνω των 49€ δεν υπάρχει χρέωση.
 • Πληρωμή με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα
  Ολοκληρώστε την αγορά σας χωρίς έξτρα κόστος, πληρώνοντας μέσω χρεωστικής ή πιστωτικής κάρτας μέσω της παγκόσμιας φήμης, κρυπτογραφημένης πλατφόρμας Stripe. Τα προσωπικά σας στοιχεία και τα στοιχεία της κάρτας σας είναι ασφαλή.
 • Πληρωμή μέσω Paypal
  Η πιο γνωστή πλατφόρμα συναλλαγών για να εξασφαλίσει την ασφάλεια των αγορών σας και την ολοκλήρωση της παραγγελίας χωρίς επιπλέον χρέωση.
 • Πληρωμή με Apple Pay
  Σε συσκευές Apple μπορείς να πραγματοποιήσεις την πληρωμή της παραγγελίας σου με την χρήση της πλατφόρμας Apple Pay χωρίς επιπλέον χρέωση.

Σημειώστε πως σε περίπτωση που δε λάβετε mail επιβεβαίωσης παραγγελίας (κοιτάξτε ακόμα και στα ανεπιθύμητα μηνύματα) θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας καθώς υπάρχει το ενδεχόμενο να μην έχει καταχωρηθεί η παραγγελία σας στο σύστημά μας.