Εταιρία:AllMatters

Κύπελλο Περιόδου Μέγεθος Β

23,99 

Το κύπελλο περιόδου AllMatters είναι η ιδανική vegan, cruelty-free, zero waste εναλλακτική για τα ταμπόν και τις σερβιέτες. Το μέγεθος Β είναι ιδανικό για μέτρια και αυξημένη ροή.

Εξαντλημένο

Κωδικός προϊόντος: AMKPB Κατηγορίες: , , , ,

Το βραβευμένο κύπελλο περιόδου AllMatters. 9 στις 10 που το δοκίμασαν συνεχίζουν να το χρησιμοποιούν.

Το menstrual cup AllMatters αντικαθιστά τις συμβατικές μεθόδους διαχείρισης της εμμήνου ρήσεως. Με πρωτοποριακό και αποτελεσματικό τρόπο συλλέγει αντί να απορροφά την ροή της περιόδου.

Το AllMatters παρασκευάζεται αγνά από απαλή, allergy-friendly σιλικόνη

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ από τι παρασκευάζονται τα περισσότερα ταμπόν και οι σερβιέτες; Το AllMatters είναι 100% απαλλαγμένο από λευκαντικό, κόλλα, άρωμα, λοσιόν ή οτιδήποτε δεν ανήκει στο σώμα σας.

Το AllMatters ξεδιπλώνεται για να σχηματίσει ένα ελαφρύ κενό που τον κρατά σταθερά στη θέση του

…και όχι, δεν θα πέσει (ακόμη και αν κάνετε ένα τριπλό τράνταγμα ή πηδηματάκια). Λόγω του κενού, το εμμηνορροϊκό αίμα δεν θα έρθει σε επαφή με τον αέρα = κανένα πρόβλημα οσμής, εξαιρετικά υγιεινό και αντιβακτηριδιακό.

Φορέστε το όλη μέρα και όλη νύχτα

Το AllMatters μπορεί να συγκρατεί 3 φορές περισσότερο από τις σερβιέτες και τα ταμπόν, πράγμα που σημαίνει ότι οι περισσότερες γυναίκες πρέπει απλώς να το αδειάζουν το πρωί και το βράδυ = καμία διακοπή κατά τη διάρκεια της ημέρας. Ή της νύχτας.

Ξέρετε ότι περίπου το ¼ των υγρών που απορροφώνται από ένα ταμπόν είναι φυσικές και απαραίτητες κολπικές εκκρίσεις; Το AllMatters μόνο συλλέγει, εξαλείφοντας έτσι τον ερεθισμό και την ξηρότητα διασφαλίζοντας παράλληλα ότι η φυσική ισορροπία pH διατηρείται άθικτη.

Διαρκεί χρόνια, όχι μόνο ώρες

Αυτό σημαίνει τεράστια εξοικονόμηση για εσάς και τον πλανήτη μας. Σκεφτείτε τα διαρκή απόβλητα που παράγονται από τις σερβιέτες και τα ταμπόν. Μια μέση γυναίκα χρησιμοποιεί 11.000 σερβιέτες ή ταμπόν κατά τη διάρκεια της ζωής της. Το AllMatters σημαίνει 30 γραμμάρια απόβλητα αντί για 30 κιλά. Και μπορούμε όλοι να συμφωνήσουμε ότι υπάρχουν καλύτερα πράγματα για να ξοδέψετε τα χρήματά σας από την έμμηνο ρύση.

Χαρακτηριστικά

  • Άνετο, υγιεινό, διακριτικό
  • ~12 ώρες χωρίς διαρροή
  • Μέγεθος Β: Για μέτρια/αυξημένη ροή
  • Διάμετρος: 45 χιλιοστά
  • Ύψος: 70 χιλιοστά
  • Χωρητικότητα: 30ml
  • Κατασκευή από 100% ιατρική σιλικόνη
  • Χωρίς την προσθήκη χημικών. Δεν περιέχει λευκαντικές, αρωματικές και άλλες ερεθιστικές ή αλλεργιογόνες ουσίες.
  • Άλλα μεγέθη: Μέγεθος Α, Mini

Τρόπος Χρήσης

Απλά διπλώστε την απαλή σιλικόνη του AllMatters και εισάγετε. Το AllMatters θα ξεδιπλωθεί και θα ασφαλιστεί στη θέση του με τη δημιουργία αρνητικής πίεσης (κενού). Μετά από ~12 ώρες απομακρύνετε  και αδειάστε το περιεχόμενο στην τουαλέτα. Ξεπλύνετε και επαναλάβετε. Εύκολο.

organicup how to use

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχουν ακόμα κριτικές

Προσθέστε μια κριτική
Κύπελλο Περιόδου Μέγεθος Β Κύπελλο Περιόδου Μέγεθος Β
Αξιολόγηση*
0/5
* Απαιτείται αξιολόγηση
Η δικιά σου κριτική
* Απαιτείται αξιολόγηση
Όνομα
* Απαιτείται όνομα