Gel Καθαρισμού Ευαίσθητης Περιοχής OrganiWash 75ml
7,90 €
Vegan και cruelty-free υγρό gel καθαρισμού κυπέλλου περιόδου και της ευαίσθητης περιοχής, με ισορροπημένο pH.
Άμεσα διαθέσιμο
Περιγραφή
Vegan και cruelty-free υγρό gel καθαρισμού κυπέλλου περιόδου και της ευαίσθητης περιοχής, με ισορροπημένο pH.
Το OrganiWash (75 ml) είναι το απόλυτο καθαριστικό 2-σε-1 για όσες χρησιμοποιούν εμμηνορροϊκό κύπελλο: χρησιμοποιήστε το για να καθαρίσετε το κύπελλό σας πριν την εισαγωγή/μετά την αφαίρεση και για πλύσιμο της ευαίσθητης περιοχής του σώματός σας με ισορροπημένο pH.
Το OrganiWash παρασκευάζεται από φυσικά συστατικά
Εμπεριέχει 20% οργανικά και 59% φυσικά συστατικά, χωρίς την προσθήκη αρωματικών υλών. Είναι vegan και Allergy-Certified™. Περιέχει γαλακτικό οξύ για την ισοστάθμιση του pH (3,5). Φιλικό για όλους τους τύπους επιδερμίδας από ευαίσθητη μέχρι ξηρή.
Χαρακτηριστικά
- Vegan & Allergy Certified™
- 20% οργανικά και 59% φυσικά συστατικά
- Ιδανικό για όλες τις επιδερμίδες
- Τα κύπελλα περιόδου AllMatters: Μέγεθος Α, Μέγεθος Β, Mini
Πως να το χρησιμοποιήσετε: Πριν την εισαγωγή του κύπελου περιόδου, πλύνετε τα χέρια σας και το AllMatters με νερό και μία σταγόνα του OrganiWash. Για καθαρισμό της ευαίσθητης περιοχής, βάλτε μία μικρή ποσότητα καθαριστικού στην παλάμη σας και καθαρίστε. Στην συνέχεια ξεπλύνετε καλά.
Αξιολογήσεις
Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.