Εταιρία:Ln Handmade Soaps

Σαπούνι Προσώπου & Σώματος Σεπτέμβριος 110γρ

6,00 

Φυσικό, vegan, χειροποίητο σαπούνι για πρόσωπο και σώμα, με τριαντάφυλλο. Για τόνωση και λάμψη της επιδερμίδας. Ιδανικό για ώριμες και ξηρές επιδερμίδες.

Άμεσα διαθέσιμο

Κέρδισε 97 πόντους!
Κωδικός προϊόντος: LNHSPSS110 Κατηγορίες: , , , , , , , , ,

Φυσικό, vegan, χειροποίητο σαπούνι για πρόσωπο και σώμα, με τριαντάφυλλο. Για τόνωση και λάμψη της επιδερμίδας. Ιδανικό για ώριμες και ξηρές επιδερμίδες.

Η πλούσια και πολύμηνη ανθοφορία του τριαντάφυλλου μας επέτρεψε να φτιάξουμε το σαπούνι του Σεπτεμβρίου. Στις αρχές του φθινοπώρου το μεθυστικό άρωμα του σαπουνιού με τριαντάφυλλο δεν μπορεί να λείπει!
Το εξαιρετικής ποιότητας κρητικό ελαιόλαδο και η γλυκερίνη φυτικής προέλευσης (SLS free) είναι τα βασικά συστατικά των σαπουνιών.

Αξίες…

Η παραγωγική διαδικασία που ακολουθείται για τα προϊόντα Ln Handmade Soaps δεν επιβαρύνει το περιβάλλον. Τα προϊόντα δεν περιέχουν ζωικά παράγωγα καθώς επίσης δεν έχει διεξαχθεί κανένα πείραμα σε ζώα, σε κανένα στάδιο της διαδικασίας παραγωγής. Οι συσκευασίες των Ln Handmade Soaps προϊόντων είναι βιοδιασπώμενες ή ανακυκλώσιμες.

H φιλοσοφία των LN handmade soaps έγκειται στο να μυήσουν τον καταναλωτή στο χώρο του φυσικού. Στα προϊόντα χρησιμοποιούνται μόνο αγνές πρώτες ύλες, καθαρά αιθέρια έλαια, φυτικά έλαια, βότανα, αγάπη και μεράκι!

Χαρακτηριστικά

  • 100% Φυσικό χειροποίητο σαπούνι 110γρ
  • Τονώνει και αναζωογονεί την επιδερμίδα
  • Ενισχύει τη φυσική λάμψη της επιδερμίδας
  • Ιδανικό για ώριμες και ξηρές επιδερμίδες
  • 100% eco friendly, natural, vegan, no animal tested
  • Βιοδιασπώμενη ή Ανακυκλώσιμη συσκευασία

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχουν ακόμα κριτικές

Προσθέστε μια κριτική
Σαπούνι Προσώπου & Σώματος Σεπτέμβριος 110γρ Σαπούνι Προσώπου & Σώματος Σεπτέμβριος 110γρ
Αξιολόγηση*
0/5
* Απαιτείται αξιολόγηση
Η δικιά σου κριτική
* Απαιτείται αξιολόγηση
Όνομα
* Απαιτείται όνομα