Εταιρία:Ln Handmade Soaps

Σαπούνι Προσώπου & Σώματος Αύγουστος 110γρ

6,00 

Φυσικό, vegan, χειροποίητο σαπούνι για πρόσωπο και σώμα, με καλέντουλα. Για την ανακούφιση από δερματικούς ερεθισμούς και ξηρές & ευαίσθητες επιδερμίδες.

Άμεσα διαθέσιμο

Κέρδισε 97 πόντους!
Κωδικός προϊόντος: LNHSPSAU110 Κατηγορίες: , , , , , , , , ,

Φυσικό, vegan, χειροποίητο σαπούνι για πρόσωπο και σώμα, με καλέντουλα. Για την ανακούφιση από δερματικούς ερεθισμούς και ξηρές & ευαίσθητες επιδερμίδες.

Η καλέντουλα αυτό που χρειάζεται είναι μια “θέση” στον ήλιο, γιαυτό η ανθοφορία της γίνεται κατά τους καλοκαιρινούς μήνες. Πήραμε αυτό το ευεργετικό φυτό και το εντάξαμε στο σαπούνι του Αυγούστου!

Το εξαιρετικής ποιότητας κρητικό ελαιόλαδο και η γλυκερίνη φυτικής προέλευσης (SLS free) είναι τα βασικά συστατικά των σαπουνιών.

Αξίες…

Η παραγωγική διαδικασία που ακολουθείται για τα προϊόντα Ln Handmade Soaps δεν επιβαρύνει το περιβάλλον. Τα προϊόντα δεν περιέχουν ζωικά παράγωγα καθώς επίσης δεν έχει διεξαχθεί κανένα πείραμα σε ζώα, σε κανένα στάδιο της διαδικασίας παραγωγής. Οι συσκευασίες των Ln Handmade Soaps προϊόντων είναι βιοδιασπώμενες ή ανακυκλώσιμες.

H φιλοσοφία των LN handmade soaps έγκειται στο να μυήσουν τον καταναλωτή στο χώρο του φυσικού. Στα προϊόντα χρησιμοποιούνται μόνο αγνές πρώτες ύλες, καθαρά αιθέρια έλαια, φυτικά έλαια, βότανα, αγάπη και μεράκι!

Χαρακτηριστικά

  • 100% Φυσικό χειροποίητο σαπούνι 110γρ
  • Καταπραϋντικό και επουλωτικό έλαιο
  • Ανακούφιση από δερματικούς ερεθισμούς
  • Ενδείκνυται για ξηρές και ευαίσθητες επιδερμίδες
  • 100% eco friendly, natural, vegan, no animal tested
  • Βιοδιασπώμενη ή Ανακυκλώσιμη συσκευασία

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχουν ακόμα κριτικές

Προσθέστε μια κριτική
Σαπούνι Προσώπου & Σώματος Αύγουστος 110γρ Σαπούνι Προσώπου & Σώματος Αύγουστος 110γρ
Αξιολόγηση*
0/5
* Απαιτείται αξιολόγηση
Η δικιά σου κριτική
* Απαιτείται αξιολόγηση
Όνομα
* Απαιτείται όνομα