Εταιρία:Ecoegg

Ταμπλέτες Καθαρισμού Πλυντηρίου Detox 6τμχ

(1 αξιολόγηση πελάτη)

7,90 

6 ταμπλέτες καθαρισμού πλυντηρίου χωρίς σκληρές χημικές ουσίες και φιλικές στο περιβάλλον. Για ένα καθαρό και πιο αποτελεσματικό πλυντήριο.

Εξαντλημένο

Κωδικός προϊόντος: ECEDET6 Κατηγορίες: ,

6 ταμπλέτες καθαρισμού πλυντηρίου χωρίς σκληρές χημικές ουσίες και φιλικές στο περιβάλλον. Για ένα καθαρό και πιο αποτελεσματικό πλυντήριο.

Εάν έχετε χρησιμοποιήσει στο παρελθόν υγρό ή σκόνη απορρυπαντικό και μαλακτικό υφασμάτων, θα υπάρχει συσσώρευση στους σωλήνες του πλυντηρίου σας που μερικές φορές προκαλεί δυσάρεστες οσμές. Πριν χρησιμοποιήσετε το Αυγό πλυσίματος, το οποίο δεν περιέχει σκληρές χημικές ουσίες, καλό είναι να καθαρίσετε σχολαστικά το πλυντήριό σας.

Πώς το χρησιμοποιώ;

Ξετυλίξτε ένα Tablet Detox και τοποθετήστε το στον κενό κάδο του πλυντηρίου σας χωρίς ρούχα και στη συνέχεια εκτελέστε τον πιο καυτό κύκλο πλυσίματος, κατά προτίμηση στους 90° C.

Ποια είναι τα οφέλη από τη χρήση του ecoegg Detox Tablets;

Συνιστούμε τον καθαρισμό του μηχανήματος σας κάθε μήνα, το λιγότερο ανά εξάμηνο. Αυτό εξασφαλίζει ότι οι σωλήνες του πλυντηρίου σας παραμένουν καθαρές και το Ecoegg Laundry Egg σας είναι όσο το δυνατόν πιο αποτελεσματικό, συνεχίζοντας να αφήνει τα ρούχα σας να μυρίζουν φρεσκάδα.

Τα Detox Tablets δεν περιέχουν σκληρές χημικές ουσίες, έτσι είναι φιλικά στο περιβάλλον και έχοντας καθαρή μηχανή σημαίνει ότι λειτουργούν πιο αποτελεσματικά.

1 κριτική για Ταμπλέτες Καθαρισμού Πλυντηρίου Detox 6τμχ

1-1 από 1 αξιολογήση
  1. Ecoegg – Ταμπλέτες Καθαρισμού Πλυντηρίου Detox 6τμχ

    (0) (0)
Προσθέστε μια κριτική
Ταμπλέτες Καθαρισμού Πλυντηρίου Detox 6τμχ Ταμπλέτες Καθαρισμού Πλυντηρίου Detox 6τμχ
Αξιολόγηση*
0/5
* Απαιτείται αξιολόγηση
Η δικιά σου κριτική
* Απαιτείται αξιολόγηση
Όνομα
* Απαιτείται όνομα