Εταιρία:Ecoegg

Refill Pellets / Ανταλλακτικά Σφαιρίδια Επαναγέμισης Αυγού Spring Blossom

8,50 

Οικολογικά, φυσικά, vegan, cruelty-free ορυκτά σφαιρίδια λευκά και μαύρα (τουρμαλίνης) επαναγέμισης αυγού με άρωμα ανοιξιάτικων ανθών. Με διάρκεια μέχρι 50 πλύσεις.

Εξαντλημένο

Κωδικός προϊόντος: EERPANSB Κατηγορίες: , , , ,

Οικολογικά, φυσικά, vegan, cruelty-free ορυκτά σφαιρίδια λευκά και μαύρα (τουρμαλίνης) επαναγέμισης αυγού με άρωμα ανοιξιάτικων ανθών. Με διάρκεια μέχρι 50 πλύσεις.

Μόλις χρησιμοποιήσετε το Ecoegg αυγό σας για περίπου 70 πλύσεις, απλά αντικαταστήστε τα ορυκτά σφαιρίδια με νέα που θα βρείτε στην συσκευασία επαναγέμισης ecoegg Laundry Egg Refill Pellets. Θα σας δώσουν 50 επιπλέον πλύσεις. Οι συσκευασίες επαναπλήρωσης περιέχουν τόσο λευκά όσο και μαύρα (τουρμαλίνη) σφαιρίδια.

Πώς επαναγεμίζετε το Ecoegg αυγό μπουγάδας σας;

Ανοίξτε το αυγό σας, πετάξτε ό,τι έχει απομείνει από τα διαλυμένα σφαιρίδια και προσθέστε τα νέα ορυκτά σφαιρίδια που βρίσκονται στην συσκευασία επαναγέμισης . Μπορείτε να συνεχίσετε να επαναγεμίζετε με τις συσκευασίες Refill Pellets καθ’ όλη την διάρκεια ζωής του αυγού σας που φέρει εγγύηση για 10 χρόνια.

Ποια είναι τα οφέλη του Pellet Refill Ecoegg Washing Egg?

Τα ορυκτά σφαιρίδια Ecoegg Refill Egg είναι ευγενικά με το δέρμα.

Τα φυσικά ορυκτά σφαιρίδια δεν περιέχουν επιβλαβείς χημικές ουσίες. Είμαστε τόσο περήφανοι που συνεργαστήκαμε με την Allergy UK για να πάρουμε το βραβείο «Allergy Friendly Product» για το ecoegg Egg Refills που προσφέρει στους πελάτες μας την εμπιστοσύνη στο προϊόν μας.

Χρησιμοποιώντας την επαναγέμιση ecoegg αυγού μπουγάδας Egg Refill Pellets μειώνετε την χρήση πλαστικού.

Μόλις χρησιμοποιήσετε το ecoegg αυγό σας για περίπου 70 πλύσεις, μπορείτε να αγοράσετε την επαναγέμιση ορυκτών σφαιριδίων που σας επιτρέπουν να χρησιμοποιείτε το αυγό ξανά και ξανά. Εάν αλλάξετε από υγρό απορρυπαντικό και μαλακτικό υφασμάτων σε ecoegg αυγό μπουγάδας, θα εξοικονομήσετε μέχρι και 40 φιάλες πλαστικού κάθε χρόνο.

Το Ecoegg Wash Egg Refill Pellets είναι οικονομικά αποδοτικό με χαμηλό κόστος ανά πλύση. Όχι μόνο είναι ασφαλές για το δέρμα σας και  την υγεία, είναι επίσης ευγενικό με την τσέπη σας, που κοστίζει μόλις €0,17 ανά πλύση, όταν αγοράζετε την επαναγέμιση.

Βαρεθήκατε την ίδια μυρωδιά και σκέφτεστε να δοκιμάσετε κάτι διαφορετικό; Ακριβώς επειδή αγοράσατε το αρχικό ecoegg αυγό σας σε ένα συγκεκριμένο άρωμα ή χωρίς καθόλου, δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να το αλλάξετε όταν αγοράζετε την συσκευασία επαναγέμισης!

Χαρακτηριστικά

  • Ορυκτά σφαιρίδια λευκά και μαύρα (τουρμαλίνης) επαναγέμισης αυγού με άρωμα ανθών για 50 πλύσεις
  • Aντικαθιστά εντελώς το απορρυπαντικό πλυντηρίων ρούχων και το μαλακτικό
  • 100% eco friendly, natural, vegan, no animal tested

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχουν ακόμα κριτικές

Προσθέστε μια κριτική
Refill Pellets / Ανταλλακτικά Σφαιρίδια Επαναγέμισης Αυγού Spring Blossom Refill Pellets / Ανταλλακτικά Σφαιρίδια Επαναγέμισης Αυγού Spring Blossom
Αξιολόγηση*
0/5
* Απαιτείται αξιολόγηση
Η δικιά σου κριτική
* Απαιτείται αξιολόγηση
Όνομα
* Απαιτείται όνομα