Εταιρία:Ecoegg

Laundry Egg / Αυγό Πλυντηρίου Ρούχων Fragrance Free

(1 αξιολόγηση πελάτη)

14,90 

Επαναχρησιμοποιήσιμο, οικολογικό, φυσικό, vegan, cruelty-free αυγό πλυντηρίου χωρίς άρωμα. Με δύο τύπους ορυκτών σφαιριδίων λευκά και μαύρα (τουρμαλίνης) για 70 πλύσεις.

Εξαντλημένο

Κωδικός προϊόντος: EELEFF Κατηγορίες: , , ,

Επαναχρησιμοποιήσιμο, οικολογικό, φυσικό, vegan, cruelty-free αυγό πλυντηρίου χωρίς άρωμα. Με δύο τύπους ορυκτών σφαιριδίων λευκά και μαύρα (τουρμαλίνης) για 70 πλύσεις.

Το ecoegg αυγό πλυσίματος ρούχων είναι ένα μοναδικό, φιλικό προς το περιβάλλον σύστημα πλύσης που καθαρίζει τα ρούχα αποτελεσματικά, χρησιμοποιώντας δύο τύπους ορυκτών σφαιριδίων λευκά και μαύρα (τουρμαλίνης) που περικλείονται από ένα επαναχρησιμοποιήσιμο, ανακυκλώσιμο «αβγό».

Χωρίς σκληρές χημικές ουσίες και φιλικό προς το περιβάλλον και το δέρμα σας, το Ecoegg Wash Egg αντικαθιστά εντελώς το απορρυπαντικό πλυντηρίων ρούχων και το μαλακτικό, δίνοντάς σας μια φιλική λύση για την μπουγάδα και το περιβάλλον.

Πώς λειτουργεί το Ecoegg Laundry Egg;

Απλά ανοίξτε το ecoegg σας και γεμίστε το μεγαλύτερο μισό του αυγού με τους δύο τύπους ορυκτών σφαιριδίων. Κλείστε το αυγό σας ώστε να ακουστεί το «κλικ» και τοποθετήστε το στον κάδο του πλυντηρίου σας πάνω στα ρούχα σας.

Τα ορυκτά σφαιρίδια δουλεύουν μαζί στο νερό για να τραβήξουν αποτελεσματικά τη βρωμιά από τις ίνες των ρούχων και να μαλακώσουν τα υφάσματα αλλάζοντας το pH, αφήνοντας τα ρούχα σας καθαρά και φρέσκα χωρίς να χρησιμοποιήσετε απορρυπαντικά φορτωμένα με σκληρές χημικές ουσίες. Τα ορυκτά σφαιρίδια στο ecoegg Laundry Egg είναι χωρίς ένζυμα και δεν περιέχουν πετροχημικά, λευκαντικά, φωσφορικά, parabens, SLS / SLES, φοινικέλαιο ή μικροπλαστικά.

Ποια είναι τα οφέλη του ecoegg

Το Ecoegg Laundry Egg είναι απαλό στο δέρμα. Αρχικά δημιουργήθηκε για άτομα με ευαίσθητο δέρμα. Τα φυσικά ορυκτά σφαιρίδια δεν περιέχουν σκληρές χημικές ουσίες και αφήνουν σημαντικά λιγότερα υπολείμματα στα ρούχα σας σε σύγκριση με τα παραδοσιακά απορρυπαντικά και τα μαλακτικά υφάσματος. Είμαστε τόσο περήφανοι που συνεργαστήκαμε με την Allergy UK για να κρατήσουμε το βραβείο ‘Allergy Friendly Product‘ για το Laundry Egg που δίνει στους πελάτες την αξιοπιστία και την εμπιστοσύνη στο προϊόν μας.

Το Ecoegg Laundry Egg μειώνει την χρήση του πλαστικού.
Μόλις χρησιμοποιήσετε το ecoegg αυγό σας για περίπου 70 πλύσεις, μπορείτε να αγοράσετε μια συσκευασία επαναγέμισης (ecoegg refill) που σας επιτρέπει να χρησιμοποιείτε το αυγό ξανά και ξανά.

Εάν αλλάξετε από υγρό απορρυπαντικό και μαλακτικό υφασμάτων σε αυγό πλυσίματος, θα εξοικονομήσετε μέχρι και 40 πλαστικές φιάλες κάθε χρόνο.

Το ecoegg αυγό πλυσίματος ρούχων είναι κατάλληλο για vegans και είναι cruelty-free.
Το ecoegg είναι κατάλληλο για χρήση από vegan, χωρίς δοκιμές ή σκληρότητα για τα ζώα και χωρίς ζωικά παράγωγα.

Το Ecoegg Wash Egg είναι κατάλληλο για πλύσιμο στο χέρι (15°έως 60°C).
Απλά τοποθετήστε το αυγό στο νερό και αφήστε το να κάτσει για 5-10 λεπτά, στη συνέχεια πλύνετε στο χέρι ως συνήθως. Το ecoegg μπορεί να χρησιμοποιηθεί από 15 έως 60 βαθμούς Κελσίου.

Το Ecoegg Laundry Egg είναι οικονομικό.
Το Ecoegg δεν είναι μόνο καλό για το περιβάλλον και το δέρμα σας, αλλά σέβεται και την τσέπη σας, κοστίζει μόλις 0.21€ ανά πλύση ή 0.17€ ανά πλύση όταν αγοράζετε τα ανταλλακτικά.

Το Ecoegg έρχεται με εγγύηση 10 ετών, η απόδειξη λιανικής ή και η επιβεβαίωση της παραγγελίας είναι απαραίτητα.

Χαρακτηριστικά

  • Αυγό πλυντηρίου με δύο τύπους ορυκτών σφαιριδίων λευκά και μαύρα (τουρμαλίνης) για 70 πλύσεις
  • Aντικαθιστά εντελώς το απορρυπαντικό πλυντηρίων ρούχων και το μαλακτικό
  • 100% eco friendly, natural, vegan, no animal tested
  • Άλλα αρώματα: Ecoegg Spring Blossom, Ecoegg Fresh Linen

1 κριτική για Laundry Egg / Αυγό Πλυντηρίου Ρούχων Fragrance Free

1-1 από 1 αξιολογήση
  1. Ecoegg – Laundry Egg / Αυγό Πλυντηρίου Ρούχων (Fragrance Free)

    (0) (0)
Προσθέστε μια κριτική
Laundry Egg / Αυγό Πλυντηρίου Ρούχων Fragrance Free Laundry Egg / Αυγό Πλυντηρίου Ρούχων Fragrance Free
Αξιολόγηση*
0/5
* Απαιτείται αξιολόγηση
Η δικιά σου κριτική
* Απαιτείται αξιολόγηση
Όνομα
* Απαιτείται όνομα